Hazakísérő Telefon Facebook

Hazakísérő Telefon

×

Hazakísérő Telefon

A

VCC Live Hungary VCC Live Hungary

támogatásával

Támogassa a Hazakísérő Telefon fontos munkáját: Adományozás

Hírek

Önkéntest keresünk

Tudnál vállalni önkéntesként havonta két alkalommal egy-egy műszakot a Hazakísérő Telefonnál?

Jelentkezz a kapcsolat@hazakiserotelefon.hu email címen. Kérlek mutatkozz be néhány sorban. Ami még fontos, hogy az üres órákban legyen valami olyan elfoglaltságod, ami mellett profi módon meg tudod válaszolni a hívásokat, a géped mellett tudsz tartózkodni. Home office munka. Köszönöm!

Kedves hívóink

Sajnálatos, de ma jött el a napja, egy "kedves" zaklató véglegesen kiverte a biztosítékot, ezért a HT nem veszi fel a rejtett számú hívásokat a jövőben. Kizárólag zaklatók keresnek elrejtett számmal, ezért nincs is értelme megválaszolni az ilyen hívásokat.

Kérek minden hívót, hogy hívás előtt ellenőrizze a száma elrejtését. Ez azért is fontos, mert nem kell kéregetni és leírogatni a számokat, így keveredés sem történhet, ha esetleg segítséget kell kérni. A telefonszámon kívül semmit nem kell elmondania a hívónak magáról, de ha rizikós szituációba kerül a nevére és a hívás alatti tartózkodási helyére szüksége lehet az operátornak. Ez teljesen az adott helyzettől függ, közös megállapodással. Szinte kivétel nélkül megadják ezen információkat a hívók, kérés nélkül is.

Sajnos a 80-as számon nem áll módunkban felvilágosítást adni. A 80-as szám kizárólag az éjszaka úton lévők segítségére jött létre. A FB és a weboldalunk pontosan leírja, hogy hogyan működik a hazakísérés. Kérdésekre szívesen válaszolok FB-on vagy emailben.

Ezúton szeretnék köszönetet mondani a hívók együttműködő viselkedéséért, amely nagyban megkönnyíti az operátor munkáját.

Támogassa a Hazakísérő Telefont

PayPallal:

Kérem kattintson a következő gombra, hogy PayPallal tudjon adományozni.

Átutalással:

Kérem a következő bankszámlára küldjék adományukat.

Kedvezményezett: Hazakísérő Telefon Alapítvány

Bankszámlaszám: 11703051-21455429

SWIFT-KÓD: OTPVHUHB

Előre is köszönjük!